Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Apokalypsa: 1. svetova valka / Apocalypse La 1ere Guerre Mondiale - komplet serie (2014)(CZ)[WebRip][720pLQ] = CSFD 95% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Apokalypsa: 1. svetova valka / Apocalypse La 1ere Guerre Mondiale - komplet serie (2014)(CZ)[WebRip][720pLQ] = CSFD 95% Názov:Apokalypsa: 1. svetova valka / Apocalypse La 1ere Guerre Mondiale - komplet serie (2014)(CZ)[WebRip][720pLQ] = CSFD 95% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:7.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-07 Peerov:5 (Seed: 4, Leech: 1)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky










    Apokalypsa: 1. světová válka

    Francouzský dokumentární cyklus.

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: Apocalypse: World War I
    Rok výroby: 2013/2014 ( dabing 2015 )
    Vysílání: únor - březen 2017
    Délka: 5 x 52 min. ( cca )

    https://www.csfd.cz/film/386674-apokalypsa-1-svetova-valka/prehled/


    Popis:      

    Hněv / Furie - 13.2.2017 - 20:00 - 52 min.
    Kde se zrodilo šílenství, které zachvátilo celý svět a vyžádalo si desítky milionů mrtvých a zmrzačených ?

    Počátek 20. století byl mnohými vnímán jako vzestup bohatší, krásnější a silnější Evropy, čas bezstarostnosti. Na druhé straně se evropské mocnosti cítily být vzájemně ohroženy, posilovala se moc národních hnutí a mnohým velmocem hrozil rozpad. A tak bylo zdánlivě nenápadně podporováno zbrojení, které navíc přinášelo hospodářský růst. I přesto by však nikdo nečekal, že spouštěcím prvkem prvního celosvětového konfliktu bude atentát na nepříliš oblíbeného následníka rakousko-uherského trůnu, arcivévodu Františka Ferdinanda d’Este, a jeho manželku - původem českou šlechtičnu - Žofii Chotkovou, uskutečněný 28. června 1914 v Sarajevu.

    Strach / Peur - 20.2.2017 - 20:00 - 52 min.
    Sarajevský atentát byl pro mnohé překvapivou záminkou k rozpoutání celosvětového konfliktu. Ve hře však bylo mnohem více než jen osud rakousko-uherského trůnu.

    Mašinerie války, která měla původně být podle generálů a hlav zúčastněných států krátká a slavná, semlela miliony mužů. To však na jejím počátku, v druhé polovině roku 1914, ještě nikdo netušil. Záhy však byly tisíce obyvatel Belgie či severní Francie nuceny opustit své domovy a utíkat před postupujícími německými vojáky. Stejná panika však zasáhla i východ Pruska, kde zaútočili Rusové. A přitom v čele hlavních bojujících velmocí s výjimkou Francie stáli blízcí pokrevní příbuzní - německý císař Vilém II., britský panovník Jiří V. a ruský car Mikuláš II.

    Peklo / Enfer - 27.2.2017 - 20:00 - 52 min.
    V zákopech žili vojáci jako krysy mezi krysami. Jakmile však zazněla píšťalka, vyhrnuli se vstříc záhubě.

    Píše se září roku 1915. Na východě bojují Turci, Rakušané a Němci proti Rusům. Na jihu drží Rakušané v šachu Italy. Na západě čelí Němci Belgičanům, Francouzům a Britům na zákopové linii táhnoucí se téměř 650 kilometrů. Aby spojenecké jednotky dokázaly udržet pozice, potřebovaly lepší výstroj. V září tak francouzské továrny, nyní zaměstnávající převážně ženy, přijaly spěšnou zakázku na dvacet milionů přileb. A nebyly jediné. Změny se dostává také ošacení vojáků - nové modrošedé uniformy by při útoku měly splývat s oblohou na obzoru. Tato nová výzbroj byla však také předznamenáním dlouhé války, k jejímuž konci po dalších dvou letech utrpení a takřka bezvýsledných bojů mohla přispět snad jedině revoluce. A ta byla v Rusku již na spadnutí.

    Zuřivost / Rage - 6.3.2017 - 20:00 - 52 min.
    Roku 1917 je Evropa již tři roky ve válce. I zprvu bojovné Německo je na pokraji zkázy, následkem britské námořní blokády zde mnozí lidé hladoví.

    V roce 1917 se Němci na západě dostali do defenzívy. Byli však odhodláni dobytá území v severní Francii a Belgii udržet a přitom na východě Německo okupovalo osm set tisíc kilometrů čtverečních ruské říše. V jejím čele stál počátkem roku 1917 stále car Mikuláš II., pobývající však převážně na frontě. V hlavním městě za jeho nepřítomnosti vládla carevna. Rusové byli přesvědčeni, že jde o německou špionku, a nenáviděli ji. V atmosféře šílenství a zvýšeného náboženského zápalu čelil car nesmírné tragédii. Milion a půl Rusů zahynulo, téměř pět milionů utrpělo zranění. Válka připravila Rusko o zdroj životní síly - o bohatství a vitalitu. Ruská armáda se začala bouřit, mnozí vojáci opustili pozice a připojili se ke svým ženám, které 23. února 1917 demonstrovaly v Petrohradě proti válce, hladomoru a ztrátě manželů. Přidali se k nim studenti a pracující. V Rusku začala revoluce.

    Vysvobození / Délivrance - 13.3.2017 - 20:00 - 52 min.
    Před koncem roku 1917 zachvátila válka již celý svět. Spojené státy se připojily k Velké Británii, Francii, Belgii, Rusku, Japonsku a Itálii. Podaří se jim společnými silami porazit Němce a Rakušany ?

    V jedenáct hodin jedenáctého dne jedenáctého měsíce roku 1918 se světem rozezněly zvony. Příměří - podepsané toho dne v 6 hodin ráno - vstoupilo v platnost. Více než 4 roky trvající válka, která si jen mezi vojáky vyžádala na deset milionů mrtvých a dvojnásobně raněných a zmrzačených, byla u konce. Po celém světě vypuklo nadšení, jako by lidé chtěli hrozivé počty obětí prvního masového vraždění v dějinách vytěsnit z paměti. Záhy však nadešel také čas zúčtování. Hranice dosavadních evropských mocností byly zrušeny a přepsány, vznikly nové národnostní státy. Jediným impériem, které přežilo, bylo Spojené království. Přesně 5 let po osudném sarajevském atentátu, koncem června 1919, se ve Versailles sešli zástupci vítězných zemí, aby „zúčtovali“ s poraženými. Netušili však, že přílišnými územními, ekonomickými a politickými sankcemi především vůči Německu již nevědomky zavdávají příčinu vzniku dalšího celosvětového - a ještě ničivějšího - konfliktu, který se rozhoří téměř přesně za 20 let.

       
       










    kanopi, HECHO, ferryxd, Mimoň, CharlesPaul, Boblig, Joseph82, vojta229, pleskac2020, pleskac2020,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.460 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:04
    sql

    TOPlist